Jsme Vašimi partnery v otázkách hygieny, legislativy a systému HACCP již od roku 2005, nabízíme profesionalitu, znalosti, zkušenosti a to vše rychle, kvalitně a za zajímavou cenu.
Pokrýváme celé spektrum potravinářství. Od malých hospůdek, restaurací, fast foodů, barů, hotelů, mateřských a základních škol, prodejen potravin až po výrobny atd.
Zpracování HACCP Systém HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), u nás známý jako Systém kritických bodů je systém monitorující technologické postupy přípravy pokrmů a výrobků od příjmu surovin po výdej finálního produktu zákazníkovi. V něm jsou definovány Kritické body, čili místa s rizikem poškození zdravotní nezávadnosti produktu. Systém dále definuje tzv. Ovládací opatření a Nápravná opatření, je v něm zahrnuta analýza nebezpeční a další legislativně požadované náležitosti. Jeho řádné zpracování, vedení, audity a školení zaměstnanců vychází z platné legislativy. Ve veřejném stravování jsou aktuálně platné zejména normy: Vyhláška 137/2004 Sb. v platném znění Vyhláška 121/2023 Sb. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.852/2004 o hygieně potravin
Náš systém HACCP je vždy vypracován pro konkrétní provozovnu s přihlédnutím ke konkrétnímu sortimentu, proces začíná vstupní návštěvou, kde společně probereme všechny aspekty současné legislativy vč. případných “slabých míst” vašeho provozu a nalezneme řešení k minimalizaci rizika. Poté je vypracována složka HACCP v legislativně požadovaném rozsahu a proškolen personál. Tím naše služby však nekončí. V rámci ceny jsme Vám zdarma po dobu 1 roku k dispozici na telefonu pro případné konzultace a dotazy. S našimi klienty spolupracujeme dlouhodobě
Školení zaměstnanců v oblasti HACCP a HM Školení zaměstnanců z Hygienického minima a HACCP a audit systému HACCP by měl probíhat 1x ročně. Součástí školení je vždy I diskuze o konkrétním provozu, zaměstnanci si tam mohou osvojit znalosti ke konkrétnímu sortimentu a bezpečným postupů, jeho přípravy..
Audit HACCP Audit složí k ověření funkčnosti systému HACCP, v rámci auditu je zkontrolován celý provoz, v případě zjištění nedostatků jsou vydána doporučení k jejich nápravě, dále audit slouží k posouzení, zda je Váš systém HACCP nastaven dle platné legislativy a zároveň je proškolen personál v požadovaném rozsahu.
Působnost celá ČR
Posouzení stavební dokumentace
A vše další okolo hygieny
Cookies
Na tomto webu používáme cookies, abychom vám poskytli co nejlepší zážitek. Další informace.